Welkom in groep 3!

Wij stellen ons eerst even voor.
Op maandag, dinsdag en woensdag staat juf Jacqueline voor de groep en op donderdag en vrijdag juf Marjan.
Juf Monique helpt kinderen met leren lezen. Zij maakt hiervoor leuke spelletjes op de computer.
Juf Bea werkt op maandag met leerlingen om ze beter te leren lezen.
U kunt altijd bij ons terecht met vragen, mededelingen en opmerkingen.
Spreek ons gerust aan.
We hebben twee keer in de week gymles. De lessen worden verzorgd door onze gym-meesters, meester Jos en meester Patrick.
We gymmen op dinsdag van 8.30 uur tot 9.15 uur.
We gymmen op vrijdag van 9.30 uur tot 10.30 uur.
De afspraak is dat alle kinderen na de gym gaan douchen.
We gaan er een geweldig en leerzaam jaar van maken met elkaar.

Wij hebben er zin in!

Letterfeest

14 januari hebben we een letterfeest gehouden. De kinderen kennen nu alle letters en dat moest natuurlijk ook gevierd worden.
We hebben de hele dag letterspelletjes gedaan. ’s Middags mochten de ouders het laatste half uur komen kijken. Ze hebben informatie gekregen en de kinderen kregen een letterdiploma. En natuurlijk werd dit gevierd met feestbubbels!

KERSTDINER GROEP 3 2018

Wat hebben we weer heerlijk gegeten dankzij alle lieve ouders die voor ons zulke lekkere dingen wilden maken!

Wij wensen jullie mooie feestdagen en alvast een heel goed 2019!

Sinterklaas op school

Woensdag 5 december was Sinterklaas bij ons op school. Hij kwam samen met zijn Pieten met de boot. Er kwam rode rook uit de boot. Dat was spannend.
Er was een leuk feest in de gymzaal, waarbij we mochten zingen en op onze zelfgemaakte trommeltjes slaan.
Sint kwam ook nog in de klas en we kregen heel leuke cadeautjes.

Rommelpiet

Donderdag 29 december was de rommelpiet bij ons op school. Wat had ze er weer een troep van gemaakt. Gelukkig kunnen de kinderen van groep 3 erg goed opruimen. Alles was snel weer op zijn plek.
Ze bracht wel leuke cadeautjes mee: Rubberen beestjes met een lampje erin. We hebben er tijdens de pauze leuk mee gespeeld.

Muziekvoorstelling in de gymzaal

Op donderdag 15 november traden de kinderen die op woensdagmiddag muzieklessen gevolgd hadden samen op. Het was geweldig!

Kinderboerderij

Op donderdag 18 oktober hadden we een leuk uitje naar de kinderboerderij, waar we een les Bodemdiertjes gingen volgen. Het was heerlijk weer, dus we boften enorm!

Eerst kregen we een uitleg over de diertjes die we zouden kunnen vinden.
Toen kregen we allemaal een loep potje, waar we de diertjes in konden doen en ze door een vergrootglas goed bekijken.

Daarna maakten we er nog een tekening van, we maakten spinnetjes van klei en bekeken slakken op een glazen plaatje.

Het was een erg leuk en leerzaam uitje!

Kinderboekenweek

Deze week (van 3-10 tot 12-10) is het kinderboekenweek. Het thema is vriendschap. We hebben onszelf getekend en iedereen mocht iets aardigs over ons zeggen. De juf heeft het bij onze tekening geschreven. We worden ook iedere dag voorgelezen.

Gisteren (9 oktober) zijn we naar de bibliotheek geweest. Daar werden we ook voorgelezen. Na het voorlezen mochten we een tekening maken over onze vriendenclub.

Vrijdag gaan we in elkaars klassen de kunstwerkjes die we gemaakt hebben bewonderen.