Groep de kikkers

Meester Peter & meester Frank heten jullie allemaal van harte welkom in groep 2 !
Na de zomervakantie zijn we met z’n allen in de groep hard aan het werk gegaan. Wij spelen samen in de hoeken, rekenen, leren woordjes van de methode Logo 3000 en leren de regels in de klas!
Deze week hebben wij al de volgende woorden geleerd: op tijd, te laat, de ingang; de uitgang; de kier; wijd open; het materiaal en scheuren. Wij leren iedere week nieuwe woorden, benieuwd? Kom kijken in de klas!
Wij houden van buitenspelen, zingen en de gym!
Meester Frank komt een keer in de twee weken op maandag les geven. Donderdag en vrijdag hebben wij gymnastiek. Deze lessen van Meester Patrick vinden wij erg leuk! 
Wij hebben al veel geleerd in de eerste weken en zijn blij om terug te zijn op school!

 In november zijn we naar het museum geweest wat weten we nu veel ver kleuren.In december is de Sint bij ons langs gekomen in de stoomboot en het kerstdiner in de groep was een groot succes omdat de ouders heerlijke gerechten voor ons hadden gemaakt . Wij wensen iedereen een gezond 2019 toe en nu gaan wij bezig met het project dierentuin.

PROJECT KUNST is al drie weken onderweg. We knutselen veel eigen kunst en we zijn in het museum geweest om naar reeds bestaande kunst te kijken . Wat was dat geweldig. Ook hebben wij carnaval gevierd met allemaal verkleedkleren aan dat zag er ook heel kunstig uit. Na de voorjaarsvakantie sluiten wij het project af en gaan wij door met het PROJECT KLEDING. 

Hoera project Lente is begonnen in groep twee, we hebben lammetjes gezien en gevoerd op boerderij “t Geertje en we hebben los daarvan een leuke sportdag genoten aan de Haagse Sporttuin.

 Wat gaat de tijd hard het is al bijna weer Mei- vakantie maar eerst gaan we nog genieten van ons Paasontbijt.

Groetjes van ons allemaal uit groep 2​