In de brieven staat belangrijke informatie!

Informatie voor ouders uit de kleutergroepen openstelling school na de meivakantie

Scholen weer open_ouderbrief van de Haagse Scholen 22april2020

Klankspel

kijken naar snuf en juf?

klik hier>>>>>>>>>>>

kanaal snufenjuftv

Corona nieuws:

Lieve ouders/ verzorgers en kinderen.

Hoe vervelend dit ook is, graag thuis met uw kind blijven oefenen!

Hier een website waar u en uw kind mee aan de slag kunnen.

Daarnaast is logo3000 voor u ter beschikking gesteld.

Inloggegevens gratis toegang tot geselecteerde woorden
1. www.logo-digitaal.nl
2. roze blok [thuis oefenen]
3. KzEs76vRRR
Deze code is de inlogcode die geldt voor iedereen.

Heel veel leerplezier! Houdt de website in de gaten, hier wordt de meest recente informatie gedeeld!

Succes de komende tijd!

Wees lief en denk aan elkaar.

Je meester en je juf <3

Groep de konijnen

Onze groep bestaat uit 21 leerlingen . Dit schooljaar zijn wij gestart met combinatie groepen. Wij hebben dus kinderen van zowel groep 1 als groep 2 bij elkaar in het lokaal. Wij leren veel van elkaar. Juf Jos geeft op maandag tot en met donderdag les aan de groep. Meester Peter geeft les op vrijdag. Vrijdag hebben wij ’s middags gymnastiek van meester Patrick.

Wij werken met Speelplezier en hebben al verschillende thema’s achter de rug zoals:          “Welkom”, “Herfst”, “Sint en Kerst”, “Dokter” en momenteel zijn wij bezig met het project “Vormen”.

Helaas heeft het Corona virus wild om zich heen gegrepen en zijn wij vanuit regeringswege genoodzaakt de school voor drie weken te sluiten.

Hierboven treft u een aantal activiteiten aan die u zou kunnen doen met uw kind(eren) thuis tijdens deze drie weken.

Verdere informatie sturen wij u via “Mijn schoolinfo” en op “www.obszuidwalschool.nl” .

Hopelijk zien wij u en uw kind(eren) over drie weken gezond en wel weer terug op school.