Groep de konijnen

Welkom in groep 1A.

Onze groep bestaat uit 15 leerlingen, 5 meisjes en 10 jongens en wij hebben 2 leerkrachten en meerdere stagiaires die ons helpen met allerlei activiteiten. Wij hebben het heel gezellig met elkaar en hebben al heel veel geleerd.

Wij werken over verschillende thema’s, onder andere over verkeer, toen kwam de politie langs met een politieauto en allerlei spullen die wij van dichtbij mochten bekijken.

Ook thema herfst stond op het programma.

Wij sluiten thema kerst altijd af met ons gezamenlijke kerstdiner, de ouders verzorgen overheerlijke gerechten en wij, de leerlingen en de leerkrachten genieten hier volop van.

Het nieuwe jaar is al weer begonnen, wij, de leerlingen en leerkrachten van groep 1a wensen iedereen een gezond, gelukkig en fijn 2019.